Introducere

Bine ați venit pe website-ul vreinuvrei.ro (denumit în continuare „Site-ul”). Această pagină stabilește termenii și condițiile de utilizare a Site-ului. Prin accesarea și utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.

Conținut și drepturi de autor

Conținutul prezent pe Site, incluzând dar fără a se limita la texte, imagini, videoclipuri, logo-uri și grafică, este protejat de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Drepturile de autor pentru conținutul creat și publicat de QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. aparțin companiei și/sau altor terțe părți autorizate de aceasta. Orice utilizare neautorizată a conținutului poate constitui o încălcare a legilor privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală.

Utilizarea Site-ului

Prin utilizarea Site-ului, vă angajați să nu:

  • Publicați sau distribuiți conținut ilegal, ofensator, defăimător, obscen, amenințător sau care poate încălca drepturile unei alte persoane;
  • Accesați sau încercați să accesați conturi, sisteme, rețele sau servicii fără autorizație;
  • Încărcați programe sau fișiere care pot afecta funcționarea Site-ului sau a altor sisteme informatice;
  • Încercați să obțineți acces neautorizat la datele personale ale altor utilizatori;
  • Încălcați în orice mod securitatea sau integritatea Site-ului.

Limitarea responsabilității

Site-ul este oferit „așa cum este”, fără nicio garanție explicită sau implicită. QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. nu garantează că Site-ul va fi întotdeauna disponibil sau fără erori. Compania nu este responsabilă pentru nicio pierdere sau pagubă cauzată de utilizarea Site-ului.

Modificări ale termenilor și condițiilor

QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile de utilizare ale Site-ului. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar utilizarea continuă a Site-ului după astfel de modificări reprezintă acceptul dumneavoastră pentru noile termeni și condiții.