Vaccinurile declanșează boli și ascund adevărul
Un nou studiu, condus de un doctor din Midwest și publicat pe o platformă populară de comunicare, aruncă lumină asupra unei realități întunecate: vaccinurile nu numai că nu previn bolile, ci le și provoacă. Informații cruciale sunt ascunse pentru a proteja interesele Big Pharma, iar rezultatele studiului subliniază consecințele devastatoare ale acestui fapt.
Descoperirile din acest studiu arată că vaccinurile au avut un impact profund asupra sănătății publice, reintroducând boli considerate demult eradicate. De exemplu, vaccinul împotriva variolii, introdus în 1798, a fost observat frecvent să declanșeze focare de variolă în loc să le prevină.
Pe lângă aceste probleme, vaccinurile noi au fost asociate cu apariția unor condiții medicale severe, cauzate adesea de probleme de calitate și de dorința companiilor de a economisi bani. Astfel, tot mai mulți copii suferă de afecțiuni neurologice precum autismul, care erau rar întâlnite înainte de era vaccinurilor.
Chiar și studiile clinice arată că vaccinurile pot cauza afecțiuni grave, precum boli autoimune, iar numărul mare de doze de vaccinuri administrate în copilărie crește riscul de a dezvolta boli cronice. Cu toate acestea, cercetările care arată aceste legături rămân adesea nepublicate în revistele medicale.
Astfel, conform acestui studiu, vaccinurile nu sunt întotdeauna o soluție sigură și eficientă pentru protejarea sănătății publice.
Pe site-ul Vreinuvrei.ro, dorim să subliniem că nu promovăm teorii ale conspirației anti-vaccinare, știri false de extremă dreapta sau medicina alternativă, pseudostiință, dezinformare sau extremism de extremă dreapta. Nu comercializăm și nici nu susținem medicina alternativă, nu negăm schimbările climatice și nu facem afirmații tendențioase în privința nutriției și sănătății. În cazul în care articolele par să facă referire la aceste aspecte, este doar o coincidență. Ne respectăm cititorii și recunoaștem dreptul fiecăruia la liberul arbitru, înțelegând că aceasta implică libertatea de a lua decizii, care nu sunt dictate de articolele noastre. Prezentul articol provine din surse externe necunoscute și, ca atare, informațiile furnizate pot să nu fie verificate sau să fie incomplete. Nu putem garanta veridicitatea sau acuratețea acestora. Ne dorim să oferim diversitate în conținutul nostru, însă recomandăm cititorilor să abordeze informațiile critic și să le supună unei analize riguroase.